Disclaimer

Algemeen
Uiteraard is alles wat je op deze website vindt, dus ook de blogs en de vlogs, beschermd door auteursrecht en die is eigendom van Oerwijz. De informatie en het aanbod is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Dat wil niet zeggen dat je het niet mag gebruiken. Alles wat op deze website staat, mag je gebruiken, zoveel je wilt en waarvoor je wilt. Deel het zovaak je wilt. Zolang je er maar duidelijk bij vermeld dat je het afgekeken hebt van Oerwijz. Een link naar deze site zou erg fijn en sympathiek zijn!

Aansprakelijkheid
Oerwijz is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website en de diensten van Oerwijz kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Oerwijz is niet aansprakelijk voor wat voor vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website onderneemt.

Medische diagnose
Oerwijz geeft geen medisch advies.
Stoppen met medicatie of medische behandeling dient te gebeuren onder begeleiding van een arts.
Bij lichamelijke of psychische klachten adviseren wij om een terzake kundig arts te raadplegen.

Affiliate links
In enkele artikelen op deze website vindt je affiliate links. Dat betekent dat de link meteen naar een winkel gaat waar het product waar over is geschreven gekocht kan worden. Koop je iets via die link dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Jij betaalt zelf gewoon de normale prijs. Ik schrijf alleen over producten waar ik zelf goede ervaringen mee heb en waar ik 100% achter sta!

Vragen of klachten?
Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer?
Dan kun je e-mailen naar: susanne@oerwijz.nl

Op alle diensten zijn de Algemene voorwaarden van Oerwijz van toepassing.