Selecteer een pagina

Interessante artikelen over voeding, darm en gezondheid

Ik zie de mens als een samenspel van het lichaam, de gedachten en de emoties. Alle gezondheidsklachten en dus ook darmklachten hebben een wisselwerking met alle drie. Om je lichaam, geest en hart gezond te houden en te krijgen zijn er dan ook diverse ingangen zoals voeding, beweging, ontspanning, mindset , je omgeving etc. Op deze blogpagina post ik interessante artikelen over voeding, darm en gezondheid en alle andere dingen in relatie tot gezondheid en darmklachten om je te helpen op je pad naar stralende (darm)gezondheid!

6 goede redenen om te ontzuren

6 goede redenen om te ontzuren

Van de week zag ik de eerste krokussen… Jippie, de lente komt er aan! En dan krijg ik zin in lichter eten en lekker even detoxen. En volgens mij ben ik niet de enige want detox is populair en dat is maar goed ook want je lijf kan wel een opschoning gebruiken op z’n...

Lees meer

Over mij

Hoi, leuk dat je er bent! Voeding en gezondheid zijn de rode draad in mijn leven en het is mijn missie om zo veel mogelijk mensen te inspireren om gezonder te leven. De gezondheid van de darm is hierbij voor mij het stralende middelpunt! Veel leesplezier en als je vragen hebt, stel ze gerust via de comments onder het artikel of het contactformulier!